EDU-BUS Ekklesia

Proiectul EDU-BUS Ekklesia

Dragi susținători, colaboratori și simpatizanți ai Ekklesia!
Vă reamintim ca Ekklesia este despre oameni și în special despre educația oamenilor.
În acest sens, vă aducem în atenție proiectul EDU-BUS care s-a născut în urma experiențelor din ultima perioadă când am luat contact cu copii care nu merg la școală sau nu au parte de activități educative, din diferite motive.
Văzând acest aspect, ne-am gândit că e mai ușor să mergem noi, cei de la Ekklesia, către ei, în comunitățile defavorizate și în locațiile unde mai avem în grijă alți 28 de copii refugiați ucraineni.
Acest tip de bus educațional (EDU-BUS/ educational bus) oferă spații de cursuri IT, atelier manual, spațiu de relaxare-studiu, mini bucătărie etc..
Ne dorim ca impactul eforturilor noastre să fie pe măsura nevoilor celor vizați și prin joacă sau activități recreative copii să învețe lucruri noi care să-i ajute în dezvoltarea personală.
Pentru a putea pune în practică acest proiect avem nevoie și de ajutorul concret al dumneavoastră. Este șansa fiecăruia din noi să ne implicăm în mod real și concret ca cei în nevoi să fie ajutați, dar mai mult: ca să ne împlinim misiunea „Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți”
Orice tip de ajutor este binevenit, de la bani, aparatură, mobilier sau mână de lucru la transformarea autobuzului, după ce vom reuși să-l cumpărăm.
Noi credem că niciun efort sau resursă cheltuită nu vor rămâne nerăsplătite.
Mulțumim anticipat pentru susținerea dumneavoastră!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *